GAZDAŞ Çerkezköy’ün Her Yerinde

Temiz, güvenli ve tasarruf sağlayan yakıt doğal gazın tedarik hizmetini sürdüren GAZDAŞ, Çerkezköy bölgesinde altyapı çalışmalarını tamamladı. Çerkezköy’ün doğal gaza ulaşan son bölgesi Fatih Mahallesi, Ambardere mevkiinde 25 Eylül’de düzenlenen gaz yakma töreninde konuşan Tanju Koçak, “Bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız memnuniyeti Çerkezköy'de kalıcı hale getirdiğimize inanıyoruz”dedi.

GAZDAŞ, Fatih Mahallesi Ambardere mevkiindeki çalışmalarını tamamlayarak, Çerkezköy’ün tamamına doğal gaz arzı sağlamış oldu. Doğal gaz tedariki hizmeti sunduğu bölgelerde uluslararası dağıtım standartlarında hizmet veren GAZDAŞ, kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yatırımına hızlı ve düzenli bir şekilde devam eden GAZDAŞ, Ambardere sakinlerine müjdeyi verdi. Kış gelmeden gaz arzının sağlanması ile birlikte Ambardere konutları ile Ambardere’de yeni tamamlanmış olan İmam Hatip Ortaokulu da doğalgaza kavuşmuş oldu.   Çerkezköy’de 25 Eylül’de İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen gaz yakma törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır, GAZDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Tanju Koçak katıldı.   “Tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdik”   GAZDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Tanju Koçak: “2007 yılında Çerkezköy’e ilk doğal gazı verdik. Bugün buradaki çalışmanın tamamlanmasıyla Çerkezköy’deki tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmiş olduk. Bu bir ekip çalışmasıdır. Kurum olarak sürekli vatandaşlarla iç içeyiz. Vatandaşlarımızın doğal gazın konforundan yararlanmalarını hızlandırmak için ekiplerimiz yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Bağlantı anlaşması imzalayan abonelerimizin servis kutularını hızlıca tamamlıyoruz. İç tesisat ekiplerimiz yoğun bir şekilde gaz açımlarını sürdürüyor” dedi.   Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, törende yaptığı konuşmada, “Çok kısa bir sürede projeyi tamamlayan GAZDAŞ’a bu kapsamda projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.   Kapaklı ve Çerkezköy’deki abone sayılarının 50 bine ulaştığını belirten Koçak, “Her iki ilçede toplam 725 kilometre yer altı borusu döşedik. Tüm Trakya Bölgesinde ise toplam 2 bin 700 kilometre yer altı borusunu yerleştirdik. Tüm çalışmalarımızda müşteri memnuniyeti bizim için en önemli öncelik” dedi.   Çerkezköy ve Kapaklı da toplam 11 bin 250 binaya servis kutusu montajı yaptıklarını belirten Koçak, “23 adet bölge regülatörümüz bu servis kutularını beslemektedir. Servis kutularımızın kontrolleri ve denetimleri düzenli olarak yapılmaktadır. Ayrıca 632 kilometre çelik ve polietilen borularımızda kaçak taramayı özel aracımızla birlikte kontrol ederek, gaz kaçak taramasını da tamamladık” bilgilerini verdi.