GAZDAŞ’TAN BÜYÜK KOLAYLIK

Faaliyette bulunduğu Gaziantep ve Trakya bölgelerinde kesintisiz ve güvenli doğal gaz kullanımının sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren GAZDAŞ, dijitalleşme yolunda attığı önemli adımlarla müşterilerine kolaylıklar sağlamayı sürdürüyor.

GAZDAŞ’ın “Kolay Abonelik Projesi” ile doğal gaz kullanıcıları, artık müşteri hizmetleri ofislerine gitmeden bağlantı anlaşması ve abonelik sözleşmesi işlemlerini sertifikalı firmalar aracılığı ile online olarak yapabilecek. GAZDAŞ, dijitalleştirme yolunda attığı bu önemli adım ile abonelerinin zaman kaybını ortadan kaldırmayı ve müşteri memnuniyetini daha yukarı seviyelere taşımayı hedefliyor.

İşlemler yetkili firmalar aracılığıyla yapılıyor

GAZDAŞ’ın “Kolay Abonelik Projesi” ile sunduğu bu hizmet, internetin olduğu her noktadan sadece sertifikalı firmalar aracılığıyla alınabilecek. GAZDAŞ yetkili sertifikalı firma listesine ve kolay abonelik bilgilerine www.gazdas.com adresli GAZDAŞ resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Adım adım abonelik süreci

• * İç tesisat konusunda anlaşma sağlanan sertifikalı firmalara bağlantı anlaşması için talep edilen evraklarla başvuru yapılır. Sertifikalı firma, kolay abonelik sistemi ile online başvuru talebinde bulunur. GAZDAŞ başvuruyu birkaç dakikada işleme alır ve neticelendirir.
  • * İşlemler sonrası aboneye SMS ile bilgilendirme yapılır.
  • * Abone, bağlantı bedelini dilerse 6 taksit seçeneğinden de yararlanarak banka gibi anlaşmalı kurumlara öder ve böylece bağlantı anlaşması süreci tamamlanmış.
  • *Artık GAZDAŞ aboneliği gerçekleşen adreste, tesisat proje onayından sonra yine sertifikalı firmalara abonelik sözleşmesi için talep edilen evraklarla kullanıcı başvurusunu yapar.
  • * Talep online olarak onaylandığında GAZDAŞ, sistem üzerinden başvuru yapan aboneyi bu konuda SMS ile bilgilendirir ve abone yine anlaşmalı kurumlara güvence bedelini öder.
  • * Abone, GAZDAŞ müşteri hizmetleri ofislerinden abonelik sözleşmesini imzalar.
  • * Yetkili firma, imalatı tamamlanan tesisat için GAZDAŞ’tan randevu alır, test ve uygunluk aşamasından sonra doğal gaz arzı GAZDAŞ tarafından sağlanır.